Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Loslaten met kruiden *11 mei – Hasselaarsweg, Heerhugowaard

11 mei

€65,00
loslaten met kruiden

Training Datum: zaterdag 11 mei 2019

Locatie: Hasselaarsweg 32 – 1704 DX  Heerhugowaard

Tijd: 10:00 t/m 16:00 uur

Trainers Irma van der Wilt en Marry van Kleef

Ontspanning?

Om je weer meer te kunnen ontspannen is loslaten een belangrijk deel van het proces. Je ziet het duidelijk aan de bomen; de blaadjes verdrogen en gaan vallen. De natuur ruimt haar overbodige ballast en laat elk jaar weer opnieuw los. Ook in ons lichaam vinden dit soort processen plaats, maar hoe doe je dat “loslaten”?

Wat betekent loslaten voor jou?

Voelt het als een fundering die onder je voeten wordt weggehaald waardoor je je houvast kwijt raakt? Of voelt het alsof je prikkels los mag laten en er een last van je schouders afglijdt? En je vitaliteit, je passie mag toelaten en je open mag staan voor alle nieuwe dingen die op je pad komen?

Wat kun je van deze training verwachten?

Door middel van lichamelijke oefeningen en informatie over leefgewoonten kun je steeds meer begrijpen wat loslaten met je kan doen. De verschillende oefeningen en methodes, die vaak als basis hebben: acceptatie (van de aanwezige blokkade of weerstand) stimuleren jouw energie om weer vrij door je lichaam te laten stromen. Je leert hoe jij jouw immuunsysteem kan versterken. Wat kruiden voor jou en je lichaam kunnen doen? Tijdens deze training zullen we je vertellen welke belangrijke rol je lichaam speelt bij het loslaten. Denk maar eens aan je ademhaling, het is echt niet fijn om alleen maar in te ademen en nooit eens uit te ademen. In ons leven komen we verschillende manieren van loslaten tegen: op mentaal, emotioneel, lichamelijk en materieel gebied. Maar in deze training gaat het over mentaal & fysiek/lichamelijk loslaten.

Marry en Irma zullen je prikkelen om oude (systeem) gewoontes, die jij niet meer nodig hebt, los te laten. En loslaten betekent niet letterlijk ‘je handen ervan af trekken’. Loslaten heeft alles te maken met vertrouwen, vertrouwen in jezelf en je lichaam.

Kosten:

€ 65,00 inclusief lunch met soep, de hele dag koffie & thee en een versnapering

Trainers:

Irma is een ervaren opsteller, coach en trainer en begeleid mensen op het vlak van persoonlijke groei, zowel individueel alsook in groepsverband waarin Irma zich laat leiden door de Tao.  Tijdens deze training gebruik ik o.a. opstellingen met kruiden (geen familieopstelling), wat een verrassend inzicht kan geven. Familie- & Systeemopsteller, Systeem coach, Numeroloog.

www.IFSO-opstellingen.nl

Marry is een kruidentherapeut die mensen begeleid om inzicht te krijgen in het ontstaan van hun lichamelijke klachten. De kracht van de kruiden kan ondersteunend zijn aan het proces van herstel van balans tussen lichaam en geest.

www.krachtig-kruid.jimdosite.com

Gegevens

Datum:
11 mei
Kosten:
€65,00

Organisatoren

Irma van der Wilt
Marry van Kleef
Sluit Menu