IFSO-Opstellingen

 

Irma van der Wilt –Weernink

Zuidersloot 86

Broek op Langedijk

 

Tel : 06 – 23 54 28 85

E-mail : Info@ifso-opstellingen.nl

 

opstellingen

IFSO

Zaterdag

9 december

 

Workshop Opstellingen

Baai, Heerhugowaard

10:00 t/m 17:00 uur

Zaterdag

27 Januari ‘18

Workshop Opstellingen

Baai, Heerhugowaard

10:00 t/m 17:00 uur

 

 

 

Reading

Wat is een aura
De aura is onze uitstraling, het is een energieveld dat de mens omgeeft en een zekere bescherming geeft. Heb je bijvoorbeeld wel eens gehad dat je aan iemand zit te denken, de telefoon gaat en dezelfde persoon is aan de lijn? Dan heb je waarschijnlijk informatie uitgewisseld via de aura van jezelf en van die ander. Sommige mensen kunnen een aura zien of voelen. In het dage­lijkse taalgebruik bekend als auralezers of readers. Niet iedereen kan het veld zien maar een ge­trainde reader kan er meer uitgebreide informatie over verstrekken. Bijvoorbeeld waar de energieen goed stromen ('de patiënt is gezond') of waar de energieën niet goed stromen of mogelijk aan het stagneren zijn.

Reading
Reading betekent eigenlijk lezing. Bij een reading kijk ik naar jouw potenties en tevens naar de invloeden van gezin van herkomst, relatie, cultuur of opvoeding. Een reading is vooral bedoeld om te benoemen waar jij op dit moment mee bezig bent. Welke stappen ben jij aan het nemen en waar liggen jouw valkuilen. Het inzicht dat je hierdoor krijgt, geeft je ruimte om jezelf los te maken van oude patronen.
Het is een stukje zelfbewustwording zodat jij meer ruimte krijgt om eigen stappen te nemen.

Welke vraag heb je
Het kan zijn dat je van tevoren heel helder hebt waar je op gelezen wilt worden bijvoorbeeld op gezondheid, werk, relatie of familie/gezin. Het kan ook zijn dat je dat nog niet precies weet en alleen nieuwsgierig bent.
Meestal komen alle vragen die jij op dit moment hebt aan bod en krijg je antwoord. Het gaat dus niet om  toekomst voorspellingen. De toekomst bepaal je zelf.

Tot slot
Een reading werkt ondersteunend. Het vervangt niet eventuele reguliere medische begeleiding en/of medicijnen.

Kosten voor een Reading
                     
Reading
€ 50,- Euro  ( 60 min)
elk volgend half uur
€ 25,- Euro  ( 30 min)